Voorlichtingsavond zomerschool

Het Noordik en Het Erasmus organiseren dit jaar opnieuw de zomerschool. Met dit initiatief krijgen leerlingen die dreigen te blijven zitten de kans om twee vakken bij te spijkeren en op die manier het jaar toch voldoende af te sluiten en bevorderd te worden naar de volgende klas. De zomerschool vindt plaats van 11 t/m 22 juli in de Kanaalschool van Het Erasmus.

Voor wie?

Het traject is bedoeld voor leerlingen uit de derde  en vierde klassen van  havo en vwo, die volgens de rapportvergaderingen goede kans hebben om voor twee vakken hun onvoldoendes om te buigen in voldoendes waardoor ze toch over kunnen gaan en niet onnodig het hele jaar hoeven over te doen.

Hoe werkt het?

Docenten van Het Noordik en Het Erasmus begeleiden de leerlingen tijdens de zomerschool. De leerlingen kunnen twee weken lang geconcentreerd en zonder afleiding tientallen uren besteden aan de twee gekozen vakken en  zelfstudie. Aan het eind van de zomerschool zal een toets uitwijzen of hij of zij mag overgaan naar het volgende leerjaar.

Voorlichtingsavond

Op donderdag 30 juni van 19.30 tot uiterlijk 21.00 uur houden we in de Kanaalschool van Het Erasmus een voorlichtingsavond. Adres: Sluiskade Noordzijde 58, Almelo (ingang Tijhofslaan). Aanmelden kan via noordikslaan@noordik.nl. Wilt u in de aanmelding de naam van uw zoon/dochter vermelden en aangeven met hoeveel personen u komt?

Meer informatie

Indien u aanvullende vragen hebt over de zomerschool kunt u contact opnemen met de zomerschool coördinator mevrouw P. Matel:  p.matel@noordik.nl  of lees de info over de zomerschool op onze pagina  wat doen we extra.