Leerlingen spelen toneelstuk ‘Beesten’

Achttien mensen lopen rond in de dierentuin. Terwijl ze kijken naar de dieren komen ze met elkaar in gesprek. Maar uit hun gesprekken wordt duidelijk dat ze niet zo heel veel verschillen van de beesten waar ze naar kijken. Schuilt er in ieder van ons ook iets beestachtigs? Is de mens werkelijk een wolf voor andere mensen? Waar komt die vreemde aantrekkingskracht tussen vrouwen en krokodillen vandaan?  Uiteindelijk houdt de dierenwereld ons allemaal een spiegel voor…

Bezoek de dierentuin die ons leven is op donderdag 21 april om 20.00 uur in de aula van CSG Het Noordik aan de Noordikslaan. Een toegangsbewijs kost slechts €2,- (inclusief een drankje in de pauze) en is te koop bij de deur van school. In de voorverkoop zijn kaartjes te koop in de mediatheek van de Noordikslaan.

Voor u treden op: Iris Langejans (HA21) Büsra Akman (HA22) Carolien Klein Horsman (GA21) Lieke Oude Nijeweeme (AT33)  Harmke Schippers (GY11)  Kim van Veenendaal (AT33) Jaron Bakhuis (AT22) Iris Hubert (HA22)  Alice Velding  (HV13) Sophie Bijl (GY13) Robert Nützel (AT23) Bas Koenderink (HV15) Suzanne van Balen (GY13) Celeste Doornbos (GY13) Job Hakvoort (TH12)  Laura Hansté (AT31) Michelle Schipper (HA32) Esmee Olsman (HV13)

Regie is in handen van Michelle Schipper, Lieke Oude Nijeweeme, Laura Hansté, Kim van Veenendaal en Stef Hudepohl.

Beesten