Examen op CSG Het Noordik

Alle regels omtrent het examen voor vmbo, havo en atheneum en gymnasium zijn door het bestuur vastgesteld in het examenreglement:

Examenreglement cohort 2016

Examenreglement cohort 2017

Examenreglement cohort 2018

Examentrainingen

Wil je je kans om te slagen vergroten? Het Noordik organiseert eigen examentrainingen van 8 t/m 18 april 2019 om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de examens. De presentatie van de voorlichting aan de leerlingen staat hieronder toegevoegd.

Voorlichting examentraining 2019

Daarnaast werken we samen met Lyceo examentrainingen. Je volgt dan in de meivakantie een tweedaagse training op één van de Almelose scholen.
Op 23 en 24 april 2019 zullen de examentrainingen plaatsvinden op de locatie SG Canisius te Almelo, op 25 en 26 april 2019 zullen de examentrainingen plaatsvinden op locatie Pius X College te Almelo.

Nu inschrijven

Op de website van Lyceo is een speciale pagina gemaakt waarop je je kunt inschrijven voor één of meerdere examentrainingen. Dankzij de samenwerking met Lyceo kun je een examentraining boeken tegen een sterk gereduceerd tarief. De tarieven vind je op de inschrijfpagina van de school: www.lyceo.nl/noordik. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt.

Voor het complete aanbod van Lyceo kun je terecht op  www.lyceo.nl, of bellen naar 071- 79 000 40.

Oefenen

Wil je oefenen met oude examens? Op http://www.havovwo.nl vind je oefenmateriaal met uitwerkingen en normeringen.

Belangrijke informatie

Calamiteitenplan CE

Interessante links

www.examenblad.nl