Engels

With the English language, you are at home anywhere!

In de brugklas krijg je een gevarieerd en uitdagend programma dat er op gericht is om je goed voor te bereiden op de tweede klas, ongeacht het niveau van het Engels bij aanvang van de brugklas. We oefenen vaak met digitale hulpmiddelen en iPads bij de boeken die we gebruiken. Voor leerlingen die meer Engels willen bestaat de mogelijkheid tot het volgen van Anglia in de eerste drie leerjaren en dat uit te bouwen naar een Cambridge-certificaat in de bovenbouw. Meer over Anglia en Cambridge.

Engels is overal!

Buiten de landen die Engels als moedertaal  hebben, is Nederland het land waar het meeste Engels gelezen wordt. Een beroemde schrijver als Ian McEwan publiceert zijn boeken zelfs eerst in Nederland! We laten onze leerlingen kennis maken met Engelse poëzie, romans, toneel en songteksten en leggen zo de basis voor een leven lang plezier in de taal en culturen.

Engels voor studie en reizen

Studeren en Engels zijn ook bijna synoniem aan het worden. Onze enthousiaste docenten bereiden je voor op een verdere groei als je gaat studeren. Of als je gaat reizen. Want we zien steeds vaker dat onze leerlingen een jaar, of een deel daarvan, in een Engelstalig land willen verblijven.

Tijdens de werkweek naar Londen kun je jouw kennis van het Engels al in de praktijk brengen.