Astrid en Sara in trajectselectie EYOF 2017

Tijdens de instroomwedstrijd voor het European Youth Olympic Festival (EYOF) voor juniorenturnsters, op Hemelvaartsdag in de Maaspoort te Den Bosch, deden voor TON Almelo Maud Lammertink (Van Renneslaan), Astrid de Zeeuw en Sara van Disseldorp (beiden van de vestiging Noordikslaan) mee. Vera Jonker was ook ingeschreven voor de wedstrijd maar kon helaas niet meedoen vanwege een blessure.

Na afloop van deze wedstrijd werd door de bondscoach van de KNGU Gerben Wiersma de trajectselectie (7 junioren) bekend gemaakt voor het EYOF, dat van 23 tot en met 29 juli 2017 wordt gehouden in het Hongaarse Györ. De TON junioren Astrid de Zeeuw en Sara van Disseldorp zijn opgenomen in de trajectselectie. Uit deze trajectselectie worden uiteindelijk 3 turnsters geselecteerd die zullen afreizen naar Hongarije.

Marieke van Egmond turnde ook in Den Bosch een wedstrijd. Als eerstejaars senior werd ze knap tweede. Een goede voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen die op 17 en 18 juni in Ahoy (Rotterdam) worden gehouden.